Saturday, April 28, 2012

Parni Valjak samo za vas sa skupljim ulaznicama ... :)))

Po meni mozda i jedan od mojih najboljih covera koje sam uradio. Ponekad je stvarno potrebno da vas opici emocija i da onda mozete da se prepustitre svom instrumentu i uzivate u sviranju ...


uzivajte uz prelepu baladu Parnog Valjka ... 

By Nitrodex with 3 comments

3 comments:

Cao druze.
Odlicno je odradjeno ovo kao i sve ostalo. Ne bih se slozio s tobom da ti je ovo najbolji cover ne zato sto je losiji od drugih nego zato sto se meni neke druge pesme vise svidjaju. Ali to je samo moj ukus. Zamolio bih te samo da o jednoj stvari povedes vise racuna zbog nas koji sate provodimo gledajuci tvoje covere i pokusavamo da nesto naucino.
Spusti malo kameru da se vidi cela desna ruka, tesko je samo na sluh provaliti koje zice okidas, ljubi te brat. Ima i drugih covera gde je ista sirina kadra i vidi se samo pola desne ruke, a meni mnogo znaci da se vidi sve.

Pozdrav i samo tako nastavi

cao Ivane,
vidis ja na to uopste nisam obracao paznju, mislim da su mi coveri jako vidljivi jer ih radim u HD rezoluciji, bar ovih poslednjih 50-ak komada koje sam snimao, ali evo obecavam da cu sledeci put obratiti paznju na sve ;)

Hvala unapred druze.

Kvalitet snimka uopste nije sporan, sve je odlicno i nemas pojma koliko mi znaci.
Cepaj po narodnom bloku i dalje, moze od Tome sve sto ti padne na pamet.Odlicne su i Mito bekrijo, Krcma u planini, Nisam te se nagledao. Sve u tom stilu bi bilo sjajno npr. Neznanka.
Nisam ni ja neki poznavalac narodne muzike al kad se drustvo opije znas kako vec ide. Ja mogu da pocistim akorde u osnovi ali mnogo mi se svidja nacin na koji ti sviras te pesme pogotovo bas tonovi i prelazi koji su savrseni i tako ih lepo uklapas tacno tamo gde treba. Znam da je malo vremena da postavis sve sto bi ja voleo da vidim i naucim, ali eto s nestrpljenjem cekam nove covere.

Veliki pozdrav.

Post a Comment

broj posetilaca

    • Popular
    • Categories
    • Archives